Gezellig vrijgezellenfeest op het terras: proostende mensen genieten van de feestelijke sfeer

Waarom The Great Escape geschikt is als kinderfeestje

Waarom The Great Escape geschikt is als kinderfeestje

De escape rooms zijn inmiddels bekend bij de bedrijven, scholen, vriendengroepen en vrijgezellenfeesten. Sinds een tijdje is er ook de kids escape room mogelijk bij The Great Escape, namelijk The Lost Package en The Courtroom. Deze zijn te reserveren als familie, maar kunnen ook door de kinderen alleen met hun vriendjes en vriendinnetjes gespeeld worden.

Hieronder geven wij vijf redenen waarom je hier een kinderfeestje zou moeten plannen

1. Het is goed voor de concentratie

Vooral de wat grotere uitdagingen met meerdere onderdelen vergen een scherp concentratie- én doorzettingsvermogen in een escape room. Hoe verder je komt, hoe meer geconcentreerd je kind te werk gaat. Jong geleerd is oud gedaan!

2. Het schept een sterke sociale band

Alles wat je samen kunt doen, is goed voor de band met je kind. Een escape room is nu net iets wat alleen maar leuker wordt als je het met zijn tweetjes (of met het hele gezin) doet.

3. Puzzelen vergroot de kennis

Vooral raadsels en woordpuzzels zijn een goede leerschool voor je kind (en soms ook nog voor jezelf). De woorden en uitdrukkingen die je tegenkomt in een escape room zijn vaak anders en nieuw, dus het is een schat van informatie!

4. Het stimuleert de productiviteit

Escapen is een bezigheid waar je echt niet zo een-twee-drie mee klaar bent. Het vergt veel van je hersens en denkvermogen en kan daardoor zeker worden geschaard onder productieve bezigheid voor de kleine knappen koppen

5. Het is een unieke en geweldige ervaring

The kids escape room is een avontuurlijke kamer waarbij de kinderen worden opgesloten in een verhaal en daar moeten samenwerken om er uit te komen. Alles is in thema verzorgt en nadien wordt er een groepsfoto gemaakt met de kinderen. Daarbij krijgen zij een oorkonde met de tijd voor het behalen van de kamer.

Een kinderfeestje in Zwolle organiseren? Bezoek dan onze escape room voor kinderen pagina!

 

Escaperooms

Bekijk ook eens