[wpml_language_selector_widget]
Huidige & Afgeronde projecten

Huidige & afgeronde projecten

Door spelbeleving, teambuilding en fun te kopellen hebben wij in samenwerking met verschillende partijen boeiende belevingen opgezet. Deze belevingen brengen het doel van de samenwerking tot leven. Hier vind je een greep uit onze lopende en afgeronde projecten. Heb je zelf een idee waar wij samen mee aan de slag kunnen? Check onze escape op maat pagina voor de mogelijkheden!

Cultuur

Museum Vlaardingen: De Bende Zwartpoot

Met Museum Vlaardingen hebben wij een buiten escape game opgezet: De Bende Zwartpoot. In deze game word je meegenomen door de stad Vlaardingen en leer je tijdens een het oplossen van puzzels meer over de stad en diens geschiedenis.

Museum Anno: Opening, De Roof en De Kist

In samenwerking met museum ANNO hebben wij de opening van het museum mogen verzorgen. Inwoners van de stad Zwolle werden opgeroepen om te helpen zoeken naar de sleutel van het museum. Voor het museum stond een mysterieuze zwarte container vanwaar er een zinderende zoektocht begon.

Educatie & Teambuilding

Adapt or Btrapped

In samenwerking met de gemeente Zwolle, hogeschool Windesheim en nog een groot aantal partners hebben we een trailer gebouwd waar een escape room in verwerkt zit! Deze trailer wordt ingezet op verschillende locaties en brengt de spelers wat extra bewustzijn en informatie omtrent klimaatverandering.

Meer informatie over onze trailer vind je hier.

Politie Apeldoorn

Voor de politie Apeldoorn hebben wij samen met studenten een escape room gebouwd om agenten te helpen met het trainen van praktische bevoegdheden. In de kamer komen verschillende vaardigheden voorbij waar de agenten mee kunnen trainen maar ook wordt er tijdens het spel aan teambuilding gewerkt.

In dit interview hoor je er meer over!

Bruisweken Zwolle

De introductieweek voor alle scholieren in Zwolle is een belangrijk moment om aan teambuilding te werken met je nieuwe klasgenoten. In opdracht van Buro Ruis hebben wij voor de scholieren een spannende escape tocht opgezet door de stad, waarbij ze kennis maken met de stad en met elkaar. Aan hen de taak om de ontvoerde burgermeester terug te vinden!

Sport

Escape run

Escapen kan ook perfect gecombineerd worden met sport! In het verleden hebben wij samen met Peppergym de Escape Run georganiseerd. Een hardlooproute door Zwolle, dwars door de stad én verschillende escape rooms waarbij er puzzels opgelost moesten worden voordat de deelnemers verder konden lopen.

Non-Escape Projecten

Omdat wij beschikken over een ruime locatie met horeca en vier escape rooms volledig uitgewerkt in bijzondere thema’s kunnen wij belevingen verzorgen voor iedereen. Voeg daar onze acteurs aan toe en de ervaring is compleet! Wij denken graag met u mee om uw evenement extra speciaal te maken.

Project opening Grondig

Zo hebben wij voor de opening van het project Grondig een ceremonie opgezet. Onze acteurs brachten de ceremonie op eigen wijze tot leven in onze rechtszaal. Daarna werden de contracten officieel ondertekend in onze vergaderruimte en werd er in onze horeca gelegenheid uitgebreid geborreld en gegeten om de samenwerking te vieren!

Geïnspireerd geraakt?

Alle informatie over het zelf opzetten van een Escape op Maat in samenwerking met ons vind je hier!