[wpml_language_selector_widget]

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Op zoek naar een spannend kinderfeestje in Zwolle? Laat je kind op avontuur gaan met een groep vriendjes en vriendinnetjes in één van onze escape rooms! De kinderen werken gezamenlijk naar hun einddoel toe, binnen de tijd zien te ontsnappen. Een gezonde dosis spanning en leuke maar uitdagende puzzels zullen zorgen voor een kinderfeestje waar op het schoolplein nog lang over gepraat zal worden.

Wanneer er een kids escape geboekt wordt gaan de kinderen op avontuur in één van onze daarvoor geschikte escape rooms. Zowel The Lost Package als The Courtroom zijn te reserveren als kinderfeestje. Om de escape room kindvriendelijk te maken worden de muziek, de special effects en de puzzels in de kamers aangepast, daarnaast zal een acteur de kinderen geheel in thema begeleiden.

The lost package Kids

In The Lost Package worden de kinderen gevraagd om een verwarde postbode te helpen met het zoeken naar een aantal waardevolle pakketten. Deze pakketten zijn nergens meer te vinden terwijl onder andere de koningin van Engeland zit te wachten op haar dure sieraden! Samen met de postbode betreden de kinderen het postkantoor, op zoek naar een spoor van de verdwenen pakketten. Ze komen er echter al snel achter dat de pakketjes niet zomaar in rook zijn opgegaan…

The Courtroom Kids

Er is de laatste tijd veel kattenkwaad uitgehaald bij het huis van een aantal rechters, en jij en je vrienden worden hiervan verdacht! Bereid samen met jullie advocaat de zaak voor, wijs een woordvoerder aan en verdedig jezelf en je vrienden tegenover de rechter. Mocht de zaak uit de hand lopen, dan kunnen jullie altijd nog een poging wagen om te ontsnappen…  

onvergetelijk

Zou je als begeleider stiekem ook wel graag mee willen spelen? Dat is mogelijk, er gaat namelijk altijd een volwassene met de kinderen mee de kamer in. Dit kan één van onze ervaren acteurs/spelbegeleiders zijn maar mag ook een enthousiaste moeder, vader, oom, tante, opa, oma, etc. zijn!  

Aan de volwassene in de kamer is het natuurlijk niet de taak om alle puzzels voor de kinderen op te lossen, maar juist om ervoor te zorgen dat de kinderen samenwerken en alle puzzels zelf oplossen.

Wanneer er een begeleider vanuit jullie groep meegaat zal onze spelbegeleider achter de schermen zorgen dat alles in de kamer soepel verloopt. Als begeleider is het echter ook mogelijk om even te genieten van een drankje in onze horecagelegenheid, het Escape Cafe, terwijl de kinderen aan het puzzelen zijn. Wanneer de mogelijkheid het toe laat kunnen de begeleiders vanuit de controlroom het laatste deel van de escape room meekijken om zo uiteindelijk de kinderen enthousiast weer te ontvangen bij hun ontsnapping. 

Kom je er niet uit?

Bekijk ook eens

Studenten arrangement Vliegende paard

BBQ met live cooking

Buiten Arrangement

Diner Buffet

bedrijfsuitje groepen

Buik van Parijs

Belgische Keizer

BBQ op terras

Ervaringen

Reviews