Binnen escapes

Binnen escapes

Bij The Great Escape zijn we continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe escape  rooms. Bekijk het totale aanbod van onze indoor-escape rooms en laat je verleiden!

Filter | Moeilijkheidsgraad

Moeilijkheidsgraad

ook als battle

Moeilijkheidsgraad
4/5

The Deal

Samen met je collega’s ben jij aangewezen om een “zakelijke transactie” af te handelen. Jullie zullen hiervoor rijkelijk beloond worden. De transactie zal plaatsvinden op een geheime locatie Deze plek staat bekend om zaken altijd discreet en veilig af te handelen, dus wat kan er mis gaan?
Goed verhaal en breinkrakers tijdens de game
Speel met maximaal 12 personen tegelijk als Battle
Spannend
3-6 spelers
75 minuten
180,-
Moeilijkheidsgraad
4/5

The Mission

Er staat jou en je team een belangrijke missie te wachten. De toekomst van Zwolle ligt namelijk in jullie handen! Er is een terroristencel ontdekt en ze dreigen om een bom af te laten gaan, midden in de stad… Accepteren jullie de missie om deze dreiging uit te schakelen?
Mogelijk met 7 personen
Spannend
3-7 spelers
75 minuten
180,-

kinderfeestje mogelijk

ook als battle

Moeilijkheidsgraad
2.5/5

The Courtroom

Jij en je partij zijn opgeroepen voor een rechtszaak in de rechtszaal te Zwolle. Jullie zullen enkel met de schrik vrij komen, zo belooft je advocaat. We hebben hier namelijk een goed rechtssysteem en corruptie is niet aan de orde, toch?
Speel een Battle met maximaal 12 personen
Meeslepend
2-6 spelers
75 minuten
180,-

kinderfeestje mogelijk

Moeilijkheidsgraad
3/5

The Lost Package

Een waardevol pakket werd bij het oude postsorteercentrum van Zwolle afgegeven. Ze zeggen dat het verstuurd was, maar het kwam nooit aan op de bestemming. Jij en je teamrechercheurs stappen het plaats delict binnen, maar merken al snel dat er iets niet klopt.
Mysterieus
2-6 spelers
60 minuten
145,- 135,- per groep (laatste kans)
Moeilijkheidsgraad
3/5

Bier escape

Eerst escapen en dan de ontsnapping vieren met een koud biertje, dat is natuurlijk hoe je het gewend bent. Maar wat nou als de gehele escape al in het thema staat van bier? The Great Escape komt wederom met een nieuw concept wat twee van onze grootste hobby’s combineert: escapen en bier drinken!
Escape en proef ons eigen gebrouwen speciaalbier
Bierthema
2-6 spelers
30 minuten
80,- per groep

De laatste jaren kan je er niet meer omheen, overal verschijnen escape rooms. In de meeste steden zijn er ondertussen meerdere escape rooms te vinden, en tegenwoordig zie je ze zelfs online. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in, zo’n escape room?

Het concept van een escape room kwam nog geen 10 jaar geleden naar Nederland. The Great Escape was één van de eerste escape room ontwikkelaars in Nederland. In het mooie Zwolle werden verschillende ruimtes gebouwd, die werden gevuld met puzzels. Er kan alleen ontsnapt worden uit deze ruimtes door eerst puzzels op te lossen, en dat ook nog eens onder tijdsdruk…

De puzzels kunnen echt alle vormen aannemen! Van simpele rekensommen of begrijpend lezen puzzeltjes tot fysieke puzzels die teamwork vergen of juist puzzels waarbij je goed moet kijken of luisteren. Het leggen van verbanden is daarbij van cruciaal belang. De oplossing van de ene puzzel zorgt ervoor dat er ergens anders weer iets gebeurt of opgelost kan worden. Zo maak je uiteindelijk steeds meer voortgang naar jullie ontsnapping! De escape rooms van The Great Escape bestaan nooit uit één ruimte. Je zult voortdurend nieuwe ruimtes ontdekken tijdens jullie tocht naar de ontsnapping.

Daarnaast bouwen wij niet zomaar escape rooms, wij richten ons op een volledige beleving! Elke escape room heeft zijn eigen thema en zo ook zijn eigen verhaal. Je zit namelijk niet zomaar opgesloten, hier is natuurlijk altijd een reden voor… Door middel van een sterk introductieverhaal (soms met acteurs!) nemen wij jullie mee in een spannend avontuur, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Naast dat het spelen van een escape room een ontzettend leuke ervaring is, heeft het nog een aantal andere positieve effecten. Het oplossen van puzzels en actief verbanden leggen is goed voor je hersenen. Samenwerken met je teamgenoten is essentieel. Jullie moeten samen presteren onder tijdsdruk en dat zorgt ervoor dat de onderlinge band nog sterker wordt.

The Great Escape beschikt momenteel over maar liefst vier verschillende escape rooms! Deze kamers hebben wij allemaal zelf gebouwd en verschillen in thema en moeilijkheidsgraad. Naast onze traditionele escape rooms op locatie hebben wij ook drie escape rooms opgezet die zich buiten afspelen. En wel door een uitdagende en originele puzzeltocht door de stad. Neem eens een kijkje in ons diverse aanbod aan escape rooms, daar zit voor iedereen wel iets passends tussen!

better

together

We werken graag samen met: