Gezellig vrijgezellenfeest op het terras: proostende mensen genieten van de feestelijke sfeer
Evenementen

Evenementen

Naast onze spannende escape rooms, barst het bij The Great Escape van de gezelligheid tijdens onze speciale evenementen! Heb je zin in een avond vol plezier en uitdaging? Schrijf je dan in voor een van onze legendarische Bingo-avonden of test je kennis tijdens onze enerverende Pub Quiz! Ideaal voor een uniek avondje uit met vrienden, familie of collega’s.

PubQuiz 16 september

Zin in een avond vol uitdaging en plezier? We zijn er deze zomer even tussenuit maar op 16 september kan je weer komen quizzen bij ons! Vorm een team met vrienden, familie of collega’s en test jullie kennis over diverse categorieën. Van geschiedenis en wetenschap tot popcultuur en sport, er is voor ieder wat wils!

Dragqueenbingo

Bereid je voor op een avond vol glitter, glamour en hilarische bingo-actie bij onze spectaculaire Drag Queen Bingo! Trek je meest fabulous outfit aan en sluit je aan bij ons voor een avond die je niet snel zult vergeten. Met adembenemende performances, buitengewone bingo en verrassingen die je van je stoel zullen blazen, belooft dit een event te worden om over na te praten.