Mobiele Climate Escaperoom

Mobiele Climate Escaperoom

De Gemeente Zwolle heeft een mobiele Climate Escape Room laten ontwikkelen door een internationaal studententeam van 038Games. De escape room, ‘Adapt or BTrapped’, draait om klimaatverandering en hoe de spelers zich daar zo goed mogelijk op kunnen aanpassen.

Op 23 juni 2020 is de escape room onthuld door waterschapsbestuurder Hans Wijnen van Drents Overijsselse Delta en Ed Anker, wethouder van gemeente Zwolle namens het Europese project, in het bijzijn van Cibap-directeur Coby Zandbergen en Henk Hagoort, directeur hogeschool.

Moeilijkheidsgraad: 2.5/5
2.5/5

Escape Room op eigen locatie

Heeft u een event en wilt u een boodschap overbrengen van maatschappelijke aard? De exploitatie, onderhoud en beheer van de Climate Escape Room zijn overgedragen aan The Great Escape. Het handige is, dat deze escape room op wielen staat! Hij is daarom gemakkelijk te verplaatsen naar uw zakelijke evenement, feestterrein, jaarmarkt, congreshal, bedrijventerrein, sportvereniging, noem maar op… 

Informatie

Aanvragen

Meer informatie of de Climate Escape Room aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, misschien komt onze escape room dan binnenkort naar jullie toe!

better

together

We werken graag samen met: