Over ons

Over ons

The Great Escape is toonaangevend  in de belevingsindustrie. Wij bieden deelnemers een escape- ervaring die zowel buiten, binnen als ook online kan plaatsvinden. Inmiddels hebben al 200.000 deelnemers de revue gepasseerd. Doormiddel van spelbeleving en teambuilding voegen wij waarde toe voor jou en/of je organisatie.

Met meer dan acht jaar ervaring in de entertainmentbranche weten wij hoe we mensen kunnen plezieren en inspireren. De afgelopen jaren hebben wij naast de fun factor het woord boeien toegevoegd. Wij geloven sterk in het overbrengen van een verhaal en/of boodschap die aan de hand van beleving, fun & teambuilding wordt ervaren.

Omdat wij beschikken over een ruime en veelzijdige locatie zijn wij in staat om voor elke groepsvorm een passend dagje uit te creëren. Wij denken graag met je mee over de invulling van je beleving, zodat deze helemaal afgestemd kan worden op jouw wensen. Bij ons is niets te ambitieus, wij houden juist van uitdaging! 

Onze escape rooms

Spannend
3-6 spelers
75 minuten

The Deal

Spannend
3-7 spelers
75 minuten

The Mission

Meeslepend
2-6 spelers
75 minuten

The Courtroom

Mysterieus
2-6 spelers
60 minuten

The Lost Package

Bierthema
2-6 spelers
30 minuten

Bier escape

Meet the team

Wij werken met een team van jonge en enthousiaste creatievelingen. Van onze horecamedewerkers tot ons bouwteam, onze acteurs en belevingsplanners; samen blijven we constant vernieuwen en onszelf uitdagen.

escaperooms

Op zoek naar spanning, uitdaging en een hele hoop plezier? Ervaar dan eens een van onze escape rooms. Waan je in een filmische ervaring waarin jij en je team de hoofdrol spelen. Doormiddel van een sterk verhaal, ervaren acteurs, gedetailleerde kamers en originele puzzels geven wij jullie de ultieme beleving! 

groepsarrangement

Wij bieden de mogelijkheid om verschillende arrangementen samen te stellen, geheel aangepast op jullie groep. Zo is het mogelijk om onze verschillende belevingen met elkaar te combineren tot een dagvullend programma. 

Ervaringen

Reviews