The Great Escape Zwolle escape op maat
Escape op maat
Escape op maat

Door middel van spelbeleving en teambuilding creëren wij waarde voor u en uw organisatie. Met meer dan acht jaar ervaring in de entertainment branche weten wij hoe we mensen kunnen plezieren en inspireren. De afgelopen jaren hebben wij naast de fun factor het woord boeien toegevoegd. Wij geloven sterk in het overbrengen van een verhaal en/of boodschap die aan de hand van beleving, fun & teambuilding wordt ervaren. Dit willen wij graag doorgeven, door samen met u nieuwe concepten te ontwikkelen en bijzondere belevingen tot stand te brengen. 

Eindeloze Mogelijkheden

Een escape op maat kan worden ingezet om diverse doelen te bereiken. Denk hierbij aan het overbrengen van een boodschap van maatschappelijke aard, het werken aan teambuilding voor specifieke doeleinden of het vertellen van een belangrijk verhaal.

Zo zijn verschillende musea een samenwerking met ons aangegaan om hun verhaal over te brengen en hebben we met de hogescholen in Zwolle een deel van de introductie week voor studenten mogen verzorgen. Samen met de gemeente Zwolle hebben we een beleving ontwikkeld om spelers bewust te maken van hun aandeel in het tegengaan van de klimaatcrisis. De afgelopen jaren hebben wij zo in samenwerking met verschillende partijen de meest uiteenlopende belevingen opgezet. Bekijk onze lopende en afgeronde projecten om nog meer inspiratie op te doen! 

Training

Train uw werknemers op inhoudelijke kennis doormiddel van spelbeleving

bewustwording

Deel een boodschap met uw doelgroep en prikkel interesses

Doelgroep

Creëer een beleving die een nieuwe doelgroep aanspreekt

Teambuilding

Werk samen naar een gemeenschappelijk doel en verbeter de relaties en samenwerking

Waarom een escape beleving

Wij halen kracht uit het feit dat wij onze deelnemers een nieuwe wereld kunnen laten ervaren. We vinden het geweldig om mensen te prikkelen, verbazen en bovenal iets mee te geven wat zij kunnen gebruiken. Escape games zijn een onvergetelijke ervaring die ingezet kunnen worden om verschillende doelen te bereiken. Je onthoudt iets velen malen beter wanneer je actief met de boodschap bezig bent!

Concept bespreking

De eerste wensen worden besproken en ervaringen worden gedeeld. De richting en eerste ideeën ontstaan!
1

Brainstorm

Op basis van de conceptvorming wordt er een gezamenlijke brainstorm gehouden.
2

Presentatie plan van aanpak

Wij delen de ideeën voor:
▸ Concept
▸ Doel
▸ Verhaallijn
▸ Gameflow
▸ Puzzels
▸ Tijdspad
3

Productie

Nu wordt het verhaal echt geschreven! De gamedesigner zal zich richten op de fysieke en/of digitale puzzels, de webdesigner bouwt de eventuele website en onze bouwers gaan aan de slag met de fysieke spelelementen.
4

Bouw

Dit is het moment waarop alles samenkomt! Verhaal, puzzels, vormgeving en techniek worden gekoppeld.
5

Testing en oplevering

Elke game heeft verfijning nodig, en daarvoor heb je een testfase nodig. Deze fase is cruciaal om vervolgens na eventuele fine-tuning de perfecte beleving op te leveren!
6

Meer informatie?

Neem contact op!

Wij creëren graag samen met u de perfecte beleving om uw doel te bereiken. Neem contact op met Laurens, dan zetten wij een kop koffie en bespreken we vrijblijvend alle wensen en mogelijkheden!

Maatwerk website invulling 1 2

Laurens van Laar

Ervaringen

Reviews