De Klokkenluider

De Klokkenluider

Deze next level buiten-escapegame neemt je mee naar verschillende plekken in hartje Zwolle. Je komt op plekken waar je nooit eerder bent geweest in de binnenstad. In deze twee uur durende beleving zorgen jij en je team ervoor dat de verdwenen cyberterrorist Neil Warren en zijn geheime data boven water komen en dat je niet gepakt wordt tijdens je missie! Jij en je team zijn aangewezen om de data van de klokkenluider aan het licht te brengen, maar jullie moeten voorzichtig te werk gaan, want anders…
75,- per team enkele groep
Goed verhaal en breinkrakers tijdens de game
Bijzondere plekken waar je nog niet bent geweest
Optioneel een hapje en drankje op onze (eind) locatie bij te boeken
Spannend
2-6 spelers
120 minuten
2,5 kilometer
Moeilijkheidsgraad: 2.5/5
2.5/5

Bekijk hier onze trailer

Om de spelbeleving optimaal te houden is het verstandig om de volgende punten in acht te houden:

Onze outdoor escapes zijn bijna altijd en in alle seizoenen te spelen. Het is echter wel belangrijk dat je speelt op het door jou geboekte moment. Regent het toch iets te hard of zijn jullie om een andere reden verhinderd? Ga dan niet zelfstandig op een ander moment op pad, neem even contact met ons op en dan zorgen wij samen voor een andere speelmoment.

Houd je aan de aanbevolen groepsgrootte. De puzzels zijn gemaakt met deze groepsgrootte in het achterhoofd en wanneer je speelt met een te grote groep zal dit afdoen aan de spelbeleving. Graag met meer personen spelen? Daag elkaar dan uit door afzonderlijk van elkaar te starten en jullie speeltijd te timen!

Het spelen van een escape room buiten betekent dat er geen personeel met jullie meekijkt zoals dit binnen wel het geval is. Je speelt als team volledig zelfstandig. Lees dus alle informatie goed door. Gebruik de website die jullie aan het begin van de tocht krijgen voor het doorspelen van informatie en het verkrijgen van eventuele hints. Lopen jullie onderweg vast? Dan kunnen jullie altijd contact met ons opnemen!

Klik op een datum en kies één van onze belevingen:

Buiten Games Vandaag nog een buiten game spelen? Dat kan, trek je wandel schoenen aan en reserveer direct!

Legenda

Niet beschikbaar

Beschikbaar

Geselecteerd

Kom je er niet uit?

Bekijk ook eens

Boek hier een van onze escaperooms

Spannend
2-6 spelers
90 minuten
3 km.

Hanze Escape: De Roof

Buiten
2-6 spelers
120 minuten
3km

The Artist

Buiten
2-6 spelers
120 minuten
2,5 km.

The Final Protest

Buiten
2-6 spelers
120 minuten
2,5 km.

The Undergrounds

Ervaringen

Reviews