[wpml_language_selector_widget]

Teamuitje

Teamuitje

Op zoek naar een uitdagend teamuitje in Zwolle? Voor je sportteam? Je studentenvereniging of andere club? Bij The Great Escape kunnen jij en je teamgenoten terecht voor een spannend en actief teamuitje. Een teamuitje waar jullie nog lang over zullen napraten! Laat je gezamenlijk opsluiten in een van onze escape rooms of ga de uitdaging aan om één van onze hersenkrakende puzzeltochten in de stad op te lossen.

Vaak wordt reikhalzend uitgekeken naar het jaarlijkse teamuitje, of misschien heb je zelfs wel meerdere teamuitjes per jaar. Aan de organisatoren de taak ook voor deze keer weer een onvergetelijk teamuitje te organiseren. The Great Escape en onvergetelijk kunnen in één adem genoemd worden. Door de diverse aard van onze escape rooms is dit een ideaal teamuitje. Er wordt een flinke dosis teamwork, een partij stalen zenuwen en ijzersterk denkvermogen van jullie als team verwacht. Samen toewerken naar een gemeenschappelijk doel, en deze hopelijk ook behalen. Dat is ook nog eens heel goed voor de onderlinge teamsfeer. Tijdens dit teamuitje leer jij je teamgenoten soms op een heel andere manier kennen. 

Boek direct een escape!

teamuitje in zwolle

Een bezoek aan één van onze escape rooms hoeft geen opzichzelfstaande activiteit te zijn! Maak van jullie teamuitje in Zwolle een dagvullend programma. Wij bieden de mogelijkheid om verschillende arrangementen samen te stellen, voor elke groep kunnen wij een passend programma maken.

Neem contact  met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en een persoonlijk programma op te zetten.

Grote & kleine groepen

Wij bieden teamuitjes voor alle soorten teams, van sportteams tot vrijwilligersgroepen en muziekverenigingen. Of jullie team nou bestaat uit 10 of 100 leden, wij kunnen in overleg een passend programma voor jullie opzetten. Groepen tot 12 personen kunnen bijvoorbeeld tegelijkertijd dezelfde kamers bij ons komen spelen; The Courtroom en The Deal kunnen namelijk worden gespeeld als battle! Grote groepen splitsen we op in kleinere teams die we over verschillende escape rooms verdelen. Ook kun je ervoor kiezen om buiten, in het prachtige centrum van Zwolle, een puzzeltocht te doen.

Eigen horeca

Naast verschillende escape rooms en puzzeltochten hebben wij ook een eigen horecagelegenheid op locatie. Hier kunnen jullie vooraf nog even jullie strategie bepalen onder het genot van een drankje. Na afloop van jullie avontuur kunnen jullie hier wederom plaatsnemen om nog even lekker na te borrelen. Check onze arrangementen pagina om te zien hoe wij van jullie teamuitje een dagvullend programma kunnen maken.

informatie

aanvragen

We maken graag een passend programma voor jouw teamuitje. Samen kijken we naar de mogelijkheden en uitdagingen om een sluitend arrangement op te stellen. Op basis van de groepsgrootte en beschikbaarheid van de escape rooms stellen we een offerte op.