Teamuitje

Teamuitje

Op zoek naar een uitdagend teamuitje in Zwolle? Voor je sportteam? Je studentenvereniging of andere club? Bij The Great Escape kunnen jij en je teamgenoten terecht voor een spannend en actief teamuitje. Een teamuitje waar jullie nog lang over zullen napraten! Laat je gezamenlijk opsluiten in een van onze escape rooms of ga de uitdaging aan om één van onze hersenkrakende puzzeltochten in de stad op te lossen.

Ontwikkel leiderschap en samenwerking met teambuilding

Effectieve teambuilding gaat verder dan het simpelweg samenbrengen van mensen. Het gaat om het cultiveren van leiderschap, het erkennen van diversiteit binnen teams en het bevorderen van een cultuur van samenwerking. Bij The Great Escape zijn onze teambuilding activiteiten gericht op het ontwikkelen van deze essentiële vaardigheden. We bieden een veilige, maar uitdagende omgeving waarin teamleden kunnen experimenteren met leiderschapsrollen en samenwerkingstechnieken, terwijl ze werken aan een gemeenschappelijk doel. Onze ervaringen zijn ontworpen om teams te inspireren, te motiveren en uiteindelijk te transformeren, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor innovatie en creativiteit binnen je organisatie. Meer weten over onze brede aanbod van escaperooms voor groepen en hoe we elk uitje bijzonder maken?

Versterk je team met onvergetelijke uitdagingen

Team- en personeelsfeesten gaan bij The Great Escape gaat over het overstijgen van individuele verschillen en het bundelen van krachten om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Onze unieke uitdagingen zijn ontworpen om deelnemers uit hun comfortzone te halen en hen te laten werken als een geoliede machine. Van het kraken van codes tot het ontrafelen van complexe puzzels, elke activiteit is een kans om de dynamiek van uw team te verkennen en te versterken. Door gezamenlijk obstakels te overwinnen, bouwt uw team niet alleen aan vertrouwen, maar ontwikkelt het ook een dieper begrip van elkaars sterke punten en zwakke punten. Of maak via een vergaderarrangement een standaard vergadering net even wat uitdagender!

Teambuilding activiteiten die verbinden

In de zoektocht naar een unieke teambuilding ervaring, onderscheidt The Great Escape zich met activiteiten die niet alleen uitdagen, maar ook verbinden. Bij ons staat de kunst van het samenwerken centraal, waarbij elk spel en elke escape room zorgvuldig is ontworpen om communicatie, samenwerking en het oplossen van problemen te stimuleren. Onze activiteiten, variërend van zenuwslopende escape rooms tot strategische stadsspellen, zijn perfect voor teams die hun onderlinge band willen versterken. Bij The Great Escape begrijpen we dat teambuilding meer is dan een gezellig uitje; het is een investering in een sterker, meer verbonden team. Reserveer nu je teamuitje en ervaar het zelf.

Boek direct een escape!

teamuitje in zwolle

Een bezoek aan één van onze escape rooms hoeft geen opzichzelfstaande activiteit te zijn! Maak van jullie teamuitje in Zwolle een dagvullend programma. Wij bieden de mogelijkheid om verschillende arrangementen samen te stellen, voor elke groep kunnen wij een passend programma maken.

Neem contact  met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en een persoonlijk programma op te zetten.

Grote & kleine groepen

Wij bieden teamuitjes voor alle soorten teams, van sportteams tot vrijwilligersgroepen en muziekverenigingen. Of jullie team nou bestaat uit 10 of 100 leden, wij kunnen in overleg een passend programma voor jullie opzetten. Groepen tot 12 personen kunnen bijvoorbeeld tegelijkertijd dezelfde kamers bij ons komen spelen; The Courtroom en The Deal kunnen namelijk worden gespeeld als battle! Grote groepen splitsen we op in kleinere teams die we over verschillende escape rooms verdelen. Ook kun je ervoor kiezen om buiten, in het prachtige centrum van Zwolle, een puzzeltocht te doen. Dit werkt ook perfect voor een kinderfeestje.

Eigen horeca

Naast verschillende escape rooms en puzzeltochten hebben wij ook een eigen horecagelegenheid op locatie. Hier kunnen jullie vooraf nog even jullie strategie bepalen onder het genot van een drankje. Dit werkt ook ideaal voor een vrijgezellenfeest.Na afloop van jullie avontuur kunnen jullie hier wederom plaatsnemen om nog even lekker na te borrelen. Check onze arrangementen pagina om te zien hoe wij van jullie teamuitje een dagvullend programma kunnen maken.

informatie

aanvragen

We maken graag een passend programma voor jouw teamuitje. Samen kijken we naar de mogelijkheden en uitdagingen om een sluitend arrangement op te stellen. Op basis van de groepsgrootte en beschikbaarheid van de escape rooms stellen we een offerte op.