The Undergrounds

The Undergrounds

Wist je dat er ooit een gangenstelsel aan tunnels onder Zwolle lag? Vroeger werden deze tunnels gebruikt als nooduitgang uit de stad, en op sommige plekken is dat nog steeds het geval… Jij wordt uitgedaagd om de ingang naar deze geheime tunnels te vinden. Ervaar Zwolle op een geheel nieuwe manier. Bereid je voor op hersenkrakers en unieke opdrachten. Je zult een stukje geschiedenis ontdekken, en misschien vind je zelfs de geheime ingang!
75,- per team enkele groep
Zelfstandige wandel en puzzel route
Optioneel een hapje en drankje op onze (eind) locatie bij te boeken
Buiten
2-6 spelers
120 minuten
2,5 km.
Moeilijkheidsgraad: 3/5
3/5

Bekijk hier onze trailer

Om de spelbeleving optimaal te houden is het verstandig om de volgende punten in acht te houden:

Onze outdoor escapes zijn bijna altijd en in alle seizoenen te spelen. Het is echter wel belangrijk dat je speelt op het door jou geboekte moment. Regent het toch iets te hard of zijn jullie om een andere reden verhinderd? Ga dan niet zelfstandig op een ander moment op pad, neem even contact met ons op en dan zorgen wij samen voor een andere speelmoment.

Houd je aan de aanbevolen groepsgrootte. De puzzels zijn gemaakt met deze groepsgrootte in het achterhoofd en wanneer je speelt met een te grote groep zal dit afdoen aan de spelbeleving. Graag met meer personen spelen? Daag elkaar dan uit door afzonderlijk van elkaar te starten en jullie speeltijd te timen!

Het spelen van een escape room buiten betekent dat er geen personeel met jullie meekijkt zoals dit binnen wel het geval is. Je speelt als team volledig zelfstandig. Lees dus alle informatie goed door. Gebruik de website die jullie aan het begin van de tocht krijgen voor het doorspelen van informatie en het verkrijgen van eventuele hints. Lopen jullie onderweg vast? Dan kunnen jullie altijd contact met ons opnemen!

Klik op een datum en kies één van onze belevingen:

Legenda

Niet beschikbaar

Beschikbaar

Geselecteerd

Kom je er niet uit?

Bekijk ook eens

Boek hier een van onze escaperooms

Spannend
2-6 spelers
120 minuten
2,5 kilometer
De Klokkenluider

Ervaringen

Reviews