vrijgezellenfeestje

Personeelsuitje

Personeelsuitje

The Great Escape biedt originele bedrijfsuitjes in Zwolle! Laat je samen met je collega’s opsluiten in één van onze escape rooms en leer zo je collega’s op een hele andere manier kennen. Is die collega die nooit stress voelt nu nog steeds zo relaxed?

Boek direct een escape!

Tofste bedrijf

Een escape room is een perfect personeelsuitje door de uitdagende puzzels én de lol die daarbij komt kijken. Of jullie team nou bestaat uit 10 of 100 medewerkers, wij kunnen in overleg een passend programma voor jullie opzetten. Groepen tot 12 personen kunnen tegelijkertijd dezelfde kamers bij ons komen spelen. Grote groepen splitsen we op in kleinere teams. Wedden dat jullie achteraf nog lang zullen napraten over dit toffe bedrijfsuitje in Zwolle?!

arrangement bedrijfsuitje

Achteraf gezellig napraten met wat te eten? Dat maakt je personeelsuitje natuurlijk helemaal compleet. Kleine groepen kunnen terecht bij één van de vier aangesloten restaurants in de binnenstad van Zwolle. Allemaal op loopafstand van onze locatie! We ontvangen je bij ons op locatie ook graag voor een borrel & bite. Daarna betreden jullie goed voorbereid de beleving, om achteraf af te sluiten met een diner. Bestaat de groep van jullie personeelsuitje uit meer dan 20 personen? Dan kunnen jullie ook bij ons op locatie terecht voor een uitgebreid buffet of barbecue.

Neem contact  met ons op om een passend programma samen te stellen!

Verschillende mogelijkheden

Komen jullie gezamenlijk een van onze escaperooms spelen met koffie en gebak vooraf? Of proberen jullie een biertje vrij te spelen aan onze Bier Escape bar, voordat jullie de stad ingaan voor één van onze uitdagende puzzeltochten? Achteraf lekker uit eten in de stad of borrelen op ons terras? Ook dat kan. De mogelijkheden zijn eindeloos!  

Dine & Escape

Kom langs, eet, en ontsnap—je avontuur wacht in ons escape café, waar smaak en spel hand in hand gaan!
escape diner bij beautanica zwolle

Beautanica

Rond je escape avontuur af met een shared dining en onbeperkt drinken bij Beautanica, voor een perfecte avond in Zwolle.

Arrangement Vliegende paard

Heerlijk studenten arrangement in dit gezellige café (ook voor niet studenten)

BBQ met live cooking

Luxe bbq met live cooking, inclusief drankjes

Lunch

Na de spannende beleving even bijkomen? Maak dan de beleving compleet door bij ons te lunchen in het Escape Cafe.

Buiten Arrangement

Met een grotere groep een leuke activiteit plannen? Voor groepen hebben we een verzorgd arrangement samengesteld

better

together

We werken graag samen met: