[wpml_language_selector_widget]
vrijgezellenfeestje

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Op zoek naar de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest in Zwolle? Bij The Great Escape kunnen jullie terecht voor zowel een dosis spanning als een boel hilariteit. Laat de vrijgezel terechtstaan in onze rechtszaal of sluit een dealtje in onze gure club. Als jullie zorgen dat de vrijgezel in stijl op onze locatie verschijnt, dan zullen wij zorgen dat jullie dit vrijgezellenfeest niet snel meer vergeten!

Het spelen van een escape room is de ultieme manier om jullie vriendschap nog een stukje sterker te maken voordat jullie vrijgezel het huwelijksbootje instapt. Door gezamenlijk naar een einddoel te werken terwijl je onder tijdsdruk staat leer je verschillende kanten van elkaar kennen. Zo kunnen jullie straks volledig stressbestendig naar de bruiloft toe werken en hebben jullie gelijk een aantal goede anekdotes klaarliggen voor de receptie!

Boek direct een escape!

Meer dan alleen een escape room

Bij de Great Escape bieden wij meer activiteiten voor een vrijgezellenfeest dan alleen onze verschillende escape rooms binnen op locatie. Wij beschikken ook over uitdagende puzzeltochten door de binnenstad van Zwolle, een biertap vol hersenkrakers en wij bieden verschillende arrangementen.

Komen jullie gezamenlijk een van onze escape rooms spelen met koffie en gebak vooraf? Of proberen jullie een biertje vrij te spelen aan onze Bier Escape bar voordat jullie de stad in gaan voor een van onze outdoor escapes? Achteraf lekker uit eten in de stad of borrelen op ons terras? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maak een succes van je vrijgezellenfeest in Zwolle

Een bezoek aan één van onze escape rooms hoeft dus geen opzichzelfstaande activiteit te zijn! Maak van jullie vrijgezellenfeest in Zwolle een dagvullend programma. Wij bieden de mogelijkheid om verschillende arrangementen samen te stellen, voor elke groep kunnen wij een passend programma maken.

Neem contact  met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en een persoonlijk programma op te zetten.

Arrangementen

Studenten arrangement Vliegende paard

Heerlijk studenten arrangement in dit gezellige café (ook voor niet studenten)

BBQ met live cooking

Luxe bbq met live cooking, inclusief drankjes

Lunch

Na de spannende beleving even bijkomen? Maak dan de beleving compleet door bij ons te lunchen in het Escape Cafe.

Buiten Arrangement

Met een grotere groep een leuke activiteit plannen? Voor groepen hebben we een verzorgd arrangement samengesteld

Diner Buffet

Grote groepen bieden we een heerlijk diner in het Escape Cafe!
bedrijfsuitje groepen

Buik van Parijs

Waan je op deze avond in Parijs in dit gezellige restaurant met vriendelijke en enthousiaste bediening.

better

together

We werken graag samen met:

informatie

aanvragen

We maken graag een passend programma voor jouw vrijgezellenfeest. Samen kijken we naar de mogelijkheden en uitdagingen om een sluitend arrangement op te stellen. Op basis van de groepsgrootte en beschikbaarheid van de escaperooms stellen we een offerte op.

Vrijgezellenfeest

Contactgegevens