The Artist

The Artist

Deze interactieve buitenbeleving neemt je mee door de binnenstad van Zwolle, maar niet zomaar…. Er zijn namelijk in de jaren 70′ een aantal gruwelijke moorden gepleegd. Detective Keller is altijd verantwoordelijk geweest voor deze zaak, maar de moordenaar is nooit gevonden. Vrij recent zijn er weer een aantal gruwelijke misdrijven geweest en nu Detective Keller gepensioneerd is, zijn jullie de aangewezen personen om het onderzoek af te ronden en de (serie)moordenaar te stoppen. Wie is toch die mysterieuze Artist?
75,- per team enkele groep
Gloednieuwe buitenbeleving!
Uitdagende beleving met een spannend einde!
Buiten
2-6 spelers
120 minuten
3km
Moeilijkheidsgraad: 3/5
3/5

Bekijk hier een impressie

Om de spelbeleving optimaal te houden is het verstandig om de volgende punten in acht te houden:

Onze outdoor escapes zijn bijna altijd en in alle seizoenen te spelen. Het is echter wel belangrijk dat je speelt op het door jou geboekte moment. Regent het toch iets te hard of zijn jullie om een andere reden verhinderd? Ga dan niet zelfstandig op een ander moment op pad, neem even contact met ons op en dan zorgen wij samen voor een andere speelmoment.

Houd je aan de aanbevolen groepsgrootte. De puzzels zijn gemaakt met deze groepsgrootte in het achterhoofd en wanneer je speelt met een te grote groep zal dit afdoen aan de spelbeleving. Graag met meer personen spelen? Daag elkaar dan uit door afzonderlijk van elkaar te starten en jullie speeltijd te timen!

Het spelen van een escape room buiten betekent dat er geen personeel met jullie meekijkt zoals dit binnen wel het geval is. Je speelt als team volledig zelfstandig. Lees dus alle informatie goed door. Gebruik de website die jullie aan het begin van de tocht krijgen voor het doorspelen van informatie en het verkrijgen van eventuele hints. Lopen jullie onderweg vast? Dan kunnen jullie altijd contact met ons opnemen!

Klik op een datum en kies één van onze belevingen:

Legenda

Niet beschikbaar

Beschikbaar

Geselecteerd

Kom je er niet uit?

Bekijk ook eens

Spannend
2-6 spelers
90 minuten
3 km.
Hanze Escape: De Roof
Buiten
2-6 spelers
120 minuten
2,5 km.
The Final Protest
Spannend
2-6 spelers
120 minuten
2,5 kilometer
De Klokkenluider

Ervaringen

Reviews