Bier escape

Bier escape

Eerst escapen en dan de ontsnapping vieren met een koud biertje, dat is natuurlijk hoe je het gewend bent. Maar wat nou als de gehele escape al in het thema staat van bier? The Great Escape komt wederom met een nieuw concept wat twee van onze grootste hobby’s combineert: escapen en bier drinken!

Escape room met bier?
Onze Bier Escape is geen escape room zoals je deze bent gewend. Het hele spel speelt zich af aan onze zelf gemaakte bierbar. Deze bar zit vol breinkrakers, special effecten en natuurlijk een aantal goede dorstlessers. Een nuchtere blik is nodig om de uitdagende puzzels op te lossen, wie weet trakteer jij jezelf na een half uur dan op een van onze eigen gebrouwen speciaal biertjes!

Het is zeker niet verplicht om alcohol te consumeren tijdens het spelen. De puzzels van onze Bier Escape zijn allemaal in thema maar het is prima mogelijk om deze uitdaging geheel nuchter te volbrengen en een 0.0 biertje vrij te spelen!

80,- per groep enkele groep
Escape en proef ons eigen gebrouwen speciaalbier
Bierthema
2-6 spelers
30 minuten
Moeilijkheidsgraad: 3/5
3/5

Bekijk hier onze trailer

Ook te spelen op eigen locatie
Onze Bier Escape bar staat op wielen, en dat betekent dat hij ook naar jou toe kan komen! Organiseer je een event en wil je jouw gasten op een unieke manier een biertje aanbieden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Klik op een datum en kies één van onze belevingen:

Legenda

Niet beschikbaar

Beschikbaar

Geselecteerd

Kom je er niet uit?

Bekijk ook eens

Boek hier een van onze escaperooms

Spannend
3-6 spelers
75 minuten
The Deal
Spannend
3-7 spelers
75 minuten
The Mission
Meeslepend
2-6 spelers
75 minuten
The Courtroom
Mysterieus
2-6 spelers
60 minuten
The Lost Package

Ervaringen

Reviews

Buiten games

Vandaag nog een buiten game spelen? Dat kan, trek je wandelschoenen aan en reserveer direct!