[wpml_language_selector_widget]
Vergaderzaal The Great Escape Zwolle teambuilding

Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Op zoek naar een inspirerende locatie voor de volgende vergadering? Ook daarvoor biedt The Great Escape ruimte. Wekelijks vergaderen in hetzelfde kantoorpand doet zowel onze productiviteit als creativiteit niet altijd ten goede. Om tot nieuwe inzichten te komen kan het helpen om een andere omgeving op te zoeken! 

Op onze locatie in Zwolle bieden wij ruimte voor vergaderingen en meetingen waarbij jullie gebruik kunnen maken van al onze faciliteiten. Ons gastvrije horecapersoneel zal er voor zorgen dat jullie alles tot jullie beschikking hebben voor een geslaagde vergadersessie. Zo kunnen jullie gefocust en ongestoord de belangrijkste zaken bespreken.

Vergader arrangement

Wij bieden de volgende opties binnen onze vergaderarrangementen:

Mist er iets in deze lijst wat jullie vergadering nog succesvoller zou maken? In overleg is er veel mogelijk, wij denken graag met jullie mee voor uitgebreidere opties.

Onze vergaderarrangementen zijn beschikbaar vanaf 2,5 uur tot een gehele dag. Voor een meeting van 2,5 uur bedragen de kosten 28,- per persoon.(incl btw) Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om jullie vergaderarrangement uit te breiden met onze andere activiteiten!

Lunch, borrel of diner

Trek tijdens het vergaderen? In overleg kunnen wij zorgen voor een voedzame lunch op onze locatie. Deze kunnen jullie nuttigen in de vergaderruimte maar ook in onze horeca of op ons terras. Loop na de lunch nog even een rondje door het parkje tegenover onze locatie om zo fris weer aan de vergadering deel te nemen. Daarnaast kan het arrangement ook worden uitgebreid met een borrel in onze horecagelegenheid of een diner zowel bij ons op locatie of in de binnenstad van Zwolle. 

Escape rooms

Willen jullie optimaal geïnspireerd aan jullie vergadersessie beginnen, of juist eventjes helemaal ergens anders aan denken na de meeting? Op onze locatie beschikken wij over verschillende escape rooms en puzzeltochten door de stad. Door gezamenlijk een activiteit te ondernemen leer je elkaar kennen op een andere manier en wordt jullie samenwerking versterkt! Kijk bijvoorbeeld eens naar ons aanbod in teambuildingsactiviteiten  of bedrijfsuitjes.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden, wij stellen graag gezamenlijk een passend programma op!

Boek direct een escape!

Aanbiedingen

Boek hier een arrangement

Studenten arrangement Vliegende paard

Heerlijk studenten arrangement in dit gezellige café (ook voor niet studenten)

BBQ met live cooking

Luxe bbq met live cooking, inclusief drankjes

Lunch

Na de spannende beleving even bijkomen? Maak dan de beleving compleet door bij ons te lunchen in het Escape Cafe.

Buiten Arrangement

Met een grotere groep een leuke activiteit plannen? Voor groepen hebben we een verzorgd arrangement samengesteld

Diner Buffet

Grote groepen bieden we een heerlijk diner in het Escape Cafe!
bedrijfsuitje groepen

Buik van Parijs

Waan je op deze avond in Parijs in dit gezellige restaurant met vriendelijke en enthousiaste bediening.

Belgische Keizer

In dit gezellige café en restaurant kan je ontspannen bijkomen van je spannende avontuur!

BBQ op terras

Heerlijk BBQ-arrangement inclusief drankjes op ons terras.

better

together

We werken graag samen met:

informatie

aanvragen

We maken graag een passend programma voor jouw vrijgezellenfeest. Samen kijken we naar de mogelijkheden en uitdagingen om een sluitend arrangement op te stellen. Op basis van de groepsgrootte en beschikbaarheid van de escaperooms stellen we een offerte op.