[wpml_language_selector_widget]
The Great Escape Zwolle escape op maat

Teambuilding

Teambuilding

Op zoek naar een uitdagende en leerzame teambuilding activiteit in Zwolle? Bij de Great Escape kunnen jij en je collega’s terecht voor een spannende en actieve teambuilding waar jullie nog lang over zullen napraten. Laat je gezamenlijk opsluiten in een van onze escape rooms of ga de uitdaging aan om een van onze hersenkrakende puzzeltochten in de stad op te lossen!

Of jullie team nou bestaat uit 10 of 100 medewerkers, wij kunnen in overleg een passend programma voor jullie opzetten. Groepen tot 12 personen kunnen tegelijkertijd dezelfde kamers bij ons komen spelen, grote groepen splitsen we op in kleinere teams welke achteraf hun verschillende ervaringen kunnen delen.

Naast verschillende escape rooms en puzzeltochten hebben wij een eigen horecagelegenheid op locatie. Hier kunnen jullie vooraf nog even jullie strategie bepalen onder het genot van een kopje koffie of thee. Na afloop van jullie, hopelijk succesvolle, avontuur kunnen jullie plaatsnemen op ons terras of aan onze bar om nog eens uitgebreid na te praten over jullie ervaringen.

Boek direct een escape!

Een sterker team​

Een gemeenschappelijk doel nastreven, communicatie, rol- en taakverdeling: allemaal ingrediënten om een team te versterken. Niet alleen in het bedrijfsleven… ook in een escape rooms dienen deelnemers als een team te functioneren als ze samen willen ontsnappen. Eigenlijk verschilt het oplossen van een escape room helemaal niet zoveel van de aanpak binnen veel bedrijven. Dit maakt een escape room tot een ideale teambuilding activiteit.

Alle deelnemers worden in eenzelfde nieuwe situatie gezet, namelijk het ontsnappen uit een escape room of het behalen van een puzzeltocht. Hierbij wordt de klassieke rolverdeling vanuit het bedrijf onderworpen aan een nieuwe vorm van samenwerking. Dit vraagt de deelnemers om samen een strategie uit te denken, een goede aanpak te kiezen en handvatten te verzamelen om het gemeenschappelijke doel te behalen: het ontsnappen uit de escape room.

Stressbestendigheid, oplossingsgericht denken en samenwerken zijn vaardigheden die in een escaperoom worden getest en op de werkvloer natuurlijk net zo belangrijk zijn. Door gezamenlijk in een volledig nieuwe en onverwachte situatie terecht te komen leer je elkaar nog beter kennen en ontdek je nieuwe vaardigheden in zowel jezelf als jouw collega’s. Daarnaast zijn succeservaringen een goede manier om een onderlinge band te versterken. Ontsnappen levert dus een hoop waardevolle inzichten en ervaringen op voor jullie team!

Wil je concrete leerpunten? Kies voor Teambuilding PRO

Hoe is de rolverdeling tijdens het spelen van de escape room tot stand gekomen? Welke gedragingen en communicatiestijlen komen overeen met die op de werkvloer? Wanneer er wordt gekozen voor Teambuilding PRO, observeert een arbeidspsycholoog of teamcoach het spel. Vooraf heeft de psycholoog of coach overleg met de initiatiefnemers, teamleider, manager of leidinggevende van het team om te spreken over de verwachtingen en eventuele doelstellingen. Zo krijgt u genoeg input voor een inspirerende sessie voor teamontwikkeling!

Arrangementen

escape diner bij beautanica zwolle

Beautanica

Rond je escape avontuur af met een shared diner en onbeperkt drinken bij Beautanica, voor een perfecte avond in Zwolle.

Studenten arrangement Vliegende paard

Heerlijk studenten arrangement in dit gezellige café (ook voor niet studenten)

BBQ met live cooking

Luxe bbq met live cooking, inclusief drankjes

Lunch

Na de spannende beleving even bijkomen? Maak dan de beleving compleet door bij ons te lunchen in het Escape Cafe.

Buiten Arrangement

Met een grotere groep een leuke activiteit plannen? Voor groepen hebben we een verzorgd arrangement samengesteld

Diner Buffet

Grote groepen bieden we een heerlijk diner in het Escape Cafe!

better

together

We werken graag samen met:

informatie

aanvragen

We maken graag een passend programma voor jullie. Samen kijken we naar de mogelijkheden en uitdagingen om een sluitend arrangement op te stellen. Op basis van de groepsgrootte en beschikbaarheid van de escape rooms stellen we een offerte op.