The Lost Package

The Lost Package

Een waardevol pakket werd bij het oude postsorteercentrum van Zwolle afgegeven. Ze zeggen dat het verstuurd was, maar het kwam nooit aan op de bestemming. Jij en je teamrechercheurs stappen het plaats delict binnen, maar merken al snel dat er iets niet klopt.

Weten jullie het waardevolle pakket te traceren? Of verdwalen jullie in de oude gangen van het postkantoor en raken jullie net als het pakket… vermist?

145,- per groep enkele groep
Mysterieus
2-6 spelers
60 minuten
Moeilijkheidsgraad: 3/5
3/5

Bekijk hier een impressie

Deze escape room is geschikt voor gezinnen en beginnende escapers maar ook bij teams met veel ervaring kan hier het zweet nog wel eens uitbreken!

 

Rolstoel toegankelijkheid
The Lost Package is een rolstoelvriendelijke kamer en kan volledig worden gespeeld met één rolstoel. Let wel: Op onze locatie beschikken wij helaas niet over een rolstoelvriendelijk toilet.

Klik op een datum en kies één van onze belevingen:

Reserveren voor vandaag? Al onze escape rooms zijn via onze website te boeken. De online reserveringsmodule sluit echter 24 uur voor elk tijdslot. Willen jullie binnen 24 uur nog spelen? Vaak is er op de dag zelf meer mogelijk dan je denkt. Bel ons op 038-2022646 om de mogelijkheden te bespreken!

Legenda

Niet beschikbaar

Beschikbaar

Geselecteerd

Kom je er niet uit?

Bekijk ook eens

Spannend
3-6 spelers
75 minuten

The Deal

Spannend
3-7 spelers
75 minuten

The Mission

Meeslepend
2-6 spelers
75 minuten

The Courtroom

Bierthema
2-6 spelers
30 minuten

Bier escape

Ervaringen

Reviews

Buiten games

Vandaag nog een buiten game spelen? Dat kan, trek je wandelschoenen aan en reserveer direct!