The Great Escape Zwolle escape op maat

Voor groepen

Voor groepen

Bij The Great Escape ontvangen wij niet alleen gezinnen en kleine vriendengroepen, zelfs de grootste groepen kunnen bij ons terecht voor een origineel dagje weg. Op onze ruime locatie in Zwolle kunnen wij groepen tot wel 100 personen een onvergetelijke dag bieden!

Onze verschillende escape rooms zijn een superleuke activiteit voor verschillende groepssamenstellingen. Op zoek naar een zakelijk arrangement, of een spannend en origineel dagje weg voor een vrijgezellenfeest? Bij ons vind je voor elke groep een passend avontuur!

Feesten en partijen

Denk voor jullie partij niet alleen aan het spelen van een escape room, wij verzorgen graag een uitgebreid programma voor jullie. In onze horeca gelegenheid kunnen we jullie voorzien van een borrel en een drankje maar ook van een geheel verzorgde maaltijd. Daarnaast bieden wij ook buiten escape games en werken we samen met verschillende restaurants in de stad! 

vrijgezellenfeest

Als jullie zorgen dat de vrijgezel in stijl op onze locatie verschijnt, speelt hij of zij vanaf de eerste minuut de hoofdrol in een uniek verhaal.

Kinderfeestje

Onze escape rooms zijn niet alleen toegankelijk voor
volwassenen, ook kinderen kunnen bij The Great Escape
terecht voor een onvergetelijk kinderfeestje! Ga samen met je
vrienden de uitdaging aan en beleef een geweldig avontuur.

Teamuitje

Op zoek naar het ideale uitje voor jullie sportteam, muziekvereniging, vrijwilligersgroep of welk team dan ook? Bij The Great Escape zijn jullie aan het juiste adres! Bij ons kunnen jullie terecht voor een spannend en actief teamuitje. Zowel onze escape rooms als onze puzzeltochten door de stad zijn uitdagende en leuke activiteiten voor elk team.

Bedrijfsuitje

Naast verschillende teams ontvangen wij ook regelmatig bedrijven! Een escape room leent zich namelijk ideaal voor een bedrijfsuitje. Onze escape rooms bieden een flink portie uitdaging waarbij goed teamwerk een vereiste is. Door samen de juiste aanpak te kiezen en toe te werken naar een gezamenlijk doel zullen jullie als collega’s nog sterker uit onze kamers komen. Wij bieden zowel leuke teamuitjes als teambuildingsactiviteiten. Nieuwsgierig geworden?

Personeelsfeest

Een beetje ontspanning op zijn tijd is cruciaal om een goede sfeer op de werkvloer te behouden. Een leuk personeelsfeest is hier uiterst geschikt voor! Ontmoet je collega’s eens in een informele setting en bouw onderling een betere band op. Onze escape rooms, puzzeltochten en arrangement zijn hier enorm geschikt voor! Plannen jullie het volgende personeelsfeest bij ons? 

Mobiele escape room

Ook beschikken wij over onze eigen Mobile Climate Escape room. Dit is een mobiele escape room met een maatschappelijke boodschap, namelijk aanpassing op klimaatverandering. Deze escape room is te huur en wordt regelmatig ingezet op congressen, jaarmarkten en andere events. Benieuwd geworden? Alle informatie over onze mobiele escape room vind je hier; Mobiele Climate Escaperoom

Maak een succes van je groepsuitje in Zwolle

Een bezoek aan één van onze escape rooms hoeft dus geen opzichzelfstaande activiteit te zijn! Maak van jullie groepsuitje in Zwolle een dagvullend programma. Wij bieden de mogelijkheid om verschillende arrangementen samen te stellen, voor elke groep kunnen wij zo een passend programma maken.

Neem contact  met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en een persoonlijk programma op te zetten.

Kom je er niet uit?

Bekijk ook eens

Boek hier een van onze arrangementen

Dine & Escape
escape diner bij beautanica zwolle
Beautanica
Arrangement Vliegende paard
BBQ met live cooking
Buiten Arrangement
Diner Buffet
bedrijfsuitje groepen
Buik van Parijs
Belgische Keizer
BBQ op terras

Ervaringen

Reviews