Buiten escapes

Buiten escapes

Ben je op zoek naar een portie uitdaging en wil je Zwolle eens op een andere manier beleven?

Of je nu op eigen houtje een ondergronds tunnelnetwerk zoekt, een klimaatextremist moet stoppen of geheime data boven water moet krijgen…Wij willen graag dat jij de hoofdrol speelt in je eigen film! Dit doen wij door middel van puzzeltochten met special effects, sterke verhaallijnen en puzzels en uitdagingen die je samen met je team ondergaat in de prachtige stad Zwolle.

Filter | Moeilijkheidsgraad

Moeilijkheidsgraad
Moeilijkheidsgraad
3/5

Hanze Escape: De Roof

Zonder Hanzeverbond, geen bewijs! De Hanze staat op losse schroeven in Zwolle, want het ondertekende verbond is verdwenen uit het Stadsmuseum.
LET OP: Startlocatie ANNO Stadsmuseum Zwolle
Spannend
2-6 spelers
90 minuten
10,- p.p.
Moeilijkheidsgraad
3/5

The Artist

Deze interactieve buitenbeleving neemt je mee door de binnenstad van Zwolle, maar niet zomaar…. Er zijn namelijk in de jaren 70′ een aantal gruwelijke moorden gepleegd. Detective Keller is altijd verantwoordelijk geweest voor deze zaak, maar de moordenaar is nooit gevonden. Vrij recent zijn er weer een aantal gruwelijke misdrijven geweest en nu Detective Keller gepensioneerd is, zijn jullie de aangewezen personen om het onderzoek af te ronden en de (serie)moordenaar te stoppen. Wie is toch die mysterieuze Artist?
Gloednieuwe buitenbeleving!
Uitdagende beleving met een spannend einde!
Buiten
2-6 spelers
120 minuten
75,- per team
Moeilijkheidsgraad
2.5/5

The Final Protest

Dit verhaal gaat over Jeppe. Van jongs af aan is hij al geboeid door het klimaat en hij is dan ook volhardend en vastberaden in zijn missie om het klimaat te redden. Als jongen van 15 was hij al betrokken bij klimaatbijeenkomsten en acties van burgerlijke ongehoorzaamheden. Naarmate zijn leeftijd toeneemt, worden zijn acties steeds extremer…
Optioneel een hapje en drankje op onze (eind)locatie bij te boeken
Buiten
2-6 spelers
120 minuten
75,- per team
Moeilijkheidsgraad
2.5/5

De Klokkenluider

Deze next level buiten-escapegame neemt je mee naar verschillende plekken in hartje Zwolle. Je komt op plekken waar je nooit eerder bent geweest in de binnenstad. In deze twee uur durende beleving zorgen jij en je team ervoor dat de verdwenen cyberterrorist Neil Warren en zijn geheime data boven water komen en dat je niet gepakt wordt tijdens je missie! Jij en je team zijn aangewezen om de data van de klokkenluider aan het licht te brengen, maar jullie moeten voorzichtig te werk gaan, want anders…
Goed verhaal en breinkrakers tijdens de game
Bijzondere plekken waar je nog niet bent geweest
Optioneel een hapje en drankje op onze (eind) locatie bij te boeken
Spannend
2-6 spelers
120 minuten
75,- per team
Moeilijkheidsgraad
3/5

The Undergrounds

Wist je dat er ooit een gangenstelsel aan tunnels onder Zwolle lag? Vroeger werden deze tunnels gebruikt als nooduitgang uit de stad, en op sommige plekken is dat nog steeds het geval… Jij wordt uitgedaagd om de ingang naar deze geheime tunnels te vinden. Ervaar Zwolle op een geheel nieuwe manier. Bereid je voor op hersenkrakers en unieke opdrachten. Je zult een stukje geschiedenis ontdekken, en misschien vind je zelfs de geheime ingang!
Zelfstandige wandel en puzzel route
Optioneel een hapje en drankje op onze (eind) locatie bij te boeken
Buiten
2-6 spelers
120 minuten
75,- per team

Escape Room Buiten?

Bij een escape room denkt men vaak aan een donkere kamer waarin je wordt opgesloten, maar hebben wij onze puzzels naar buiten gehaald! Liever van de frisse lucht genieten terwijl je aan het puzzelen bent? Dat kan!

Vooraf zullen jullie alle benodigde informatie verkrijgen eveneens als een aantal spullen die jullie op pad zullen helpen en een website waarmee jullie je voortgang kunnen bijhouden. Vervolgens is het aan jullie om met een goed paar schoenen en een frisse blik de stad in te trekken om de puzzeltocht te volbrengen.

Duik in het verhaal van de door jullie gekozen outdoor escape en probeer het mysterie op te lossen. Vul alle gevonden antwoorden onderweg in op een speciale website en laat deze jullie door de binnenstad van Zwolle leiden. Kom je er even echt niet uit? Dan kan je natuurlijk ook altijd om een hint vragen op deze website, maar geef niet te snel op en probeer altijd eerst eens met een andere blik naar de puzzels te kijken…

Laat je verassen door deze nieuwe manier van ontsnappen en ontdekt delen van Zwolle die je nog niet kent!

Verschillende Outdoor Escapes
Wil je buiten een leuke activiteit doen in de stad? Dan zijn onze outdoor escapes perfect!
Wij hebben drie verschillende puzzeltochten opgezet, allemaal in de binnenstad van Zwolle en allemaal met een eigen verhaallijn en onverwachte, uitdagende, spelelementen.

Spelbeleving
Om de spelbeleving optimaal te houden is het verstandig om de volgende punten in acht te houden:

Onze outdoor escapes zijn bijna altijd en in alle seizoenen te spelen. Het is echter wel belangrijk dat je speelt op het door jou geboekte moment. Regent het toch iets te hard of zijn jullie om een andere reden verhinderd? Ga dan niet zelfstandig op een ander moment op pad, neem eerst contact met ons op en dan zorgen wij samen voor een andere speelmoment.

Houd je aan de aanbevolen groepsgrootte. De puzzels zijn gemaakt met deze groepsgrootte in het achterhoofd en wanneer je speelt met een te grote groep zal dit afbreuk doen aan de spelbeleving van de outdoor escape. Graag met meer personen spelen? Daag elkaar dan uit door afzonderlijk van elkaar te starten en jullie speeltijd te timen!

Het spelen van een escape room buiten betekent dat er geen personeel met jullie meekijkt zoals dit binnen wel het geval is. Je speelt als team volledig zelfstandig. Lees dus alle informatie goed door. Gebruik de website die jullie aan het begin van de tocht krijgen voor het doorspelen van informatie en het verkrijgen van eventuele hints. Lopen jullie onderweg vast? Dan kunnen jullie altijd contact met ons opnemen!

Vandaag spelen
Vandaag nog een outdoor escape spelen? Dat kan, trek je wandel schoenen aan en reserveer hier!

better

together

We werken graag samen met: