[wpml_language_selector_widget]

Groepsarrangement

Groepsarrangement

Door ons grote aanbod aan activiteiten kunnen we voor alle groepen, klein en (heel) groot, een passend programma opstellen. Wij bieden de mogelijkheid om verschillende arrangementen samen te stellen, geheel aangepast op jullie groep. Zo is het mogelijk om onze verschillende belevingen met elkaar te combineren tot een dagvullend programma. Wij denken graag met jullie mee om de beste combinatie aan activiteiten te vinden, zodat jullie een onvergetelijke dag kunnen beleven!

Diner Buffet

Grote groepen bieden we een heerlijk diner in het Escape Cafe!

Lunch

Na de spannende beleving even bijkomen? Maak dan de beleving compleet door bij ons te lunchen in het Escape Cafe.

Belgische Keizer

In dit gezellige café en restaurant kan je ontspannen bijkomen van je spannende avontuur!
bedrijfsuitje groepen

Buik van Parijs

Waan je op deze avond in Parijs in dit gezellige restaurant met vriendelijke en enthousiaste bediening.

BBQ met live cooking

Luxe bbq met live cooking, inclusief drankjes

Studenten arrangement Vliegende paard

Heerlijk studenten arrangement in dit gezellige café (ook voor niet studenten)

BBQ op terras

Heerlijk BBQ-arrangement inclusief drankjes op ons terras.

Buiten Arrangement

Met een grotere groep een leuke activiteit plannen? Voor groepen hebben we een verzorgd arrangement samengesteld

Meer dan alleen een escape room

Speciaal voor bedrijven, klein en groot, bieden wij verschillende arrangementen. Het bezoeken van een escaperoom met al jullie personeel is namelijk naast heel leuk ook ontzettend leerzaam en inspirerend.

Gaan jullie voor een volledig opgezet personeelsuitje of personeelsfeestje om nooit te vergeten? Of hebben jullie eerst nog wat zaken te bespreken? Kies er dan eens voor om een vergadering te houden op een inspirerende plek met ons bedrijfsarrangement. En wanneer jullie onderlinge samenwerking wel een boost kan gebruiken zijn jullie bij ons ook aan het juiste adres voor een leerzame teambuilding!

Groepen

Niet alleen voor bedrijven bieden wij arrangementen, wij kunnen elke mogelijke groepssamenstelling een leuke dag geven! Komen jullie langs met jullie sportvereniging, vriendengroep of studiegenoten?

Arrangement

Je kunt je beleving in een van onze escape rooms ook combineren met een etentje in de stad Zwolle. The Great Escape werkt samen met diverse restaurants op loopafstand van onze locatie. We ontvangen je voor jullie ontsnapping bijvoorbeeld graag bij ons op locatie voor een Borrel & Bite, gaan jullie daarna naar de beleving en achteraf hebben jullie vervolgens genoeg tijd om het af te sluiten met een diner. Ben je met een groep groter dan 20 personen? Dan kan je bij ons op locatie terecht voor een uitgebreid buffet of barbecue arrangement.

Interesse in een arrangement? Neem contact met ons op, dan zorgen wij voor een beleving op maat. 

Maak een succes van jullie uitje in Zwolle

Een bezoek aan één van onze escape rooms hoeft dus geen opzichzelfstaande activiteit te zijn! Maak van jullie uitje in Zwolle een dagvullend programma. Wij bieden de mogelijkheid om verschillende arrangementen samen te stellen, voor elke groep kunnen wij een passend programma maken.

Neem contact  met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en een persoonlijk programma op te zetten.

informatie

aanvragen

We maken graag een passend programma voor jou. Samen kijken we naar de mogelijkheden en uitdagingen om een sluitend arrangement op te stellen. Op basis van de groepsgrootte en beschikbaarheid van de escaperooms stellen we een offerte op.

better

together

We werken graag samen met: