Zakelijk

Zakelijk

Bij The Great Escape bieden wij ook een breed scala aan interessante mogelijkheden voor jouw bedrijf! Waaronder groepsactiviteiten voor binnen en buiten het bedrijf .

Denk niet alleen aan het spelen van een escape room, wij verzorgen graag een uitgebreid programma voor jullie. In onze horeca gelegenheid kunnen we jullie voorzien van een borrel en een drankje maar ook van een geheel verzorgde maaltijd. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om te komen vergaderen bij ons op locatie, teambuildingsactiviteiten en een escape room die naar jullie bedrijf toe kan komen!

Vergader arrangement

Bewezen is dat vergaderen op een andere locatie de productiviteit ten goede komt. Waarschijnlijk is een escape room niet de eerste plek waar je aan denkt voor een vergaderlocatie. Echter biedt The Great Escape een inspirerende vergaderlocatie en voorzien wij je graag van alle nodige faciliteiten. Bekijk onze arrangementen voor alle mogelijkheden!

Teambuilding

Een escape room leent zich ook nog eens ideaal voor een teambuildingsactiviteit! Onze escape rooms bieden een flink portie uitdaging waarvoor goed teamwerk een vereiste is. Door samen de juiste aanpak te kiezen en toe te werken naar een gezamenlijk doel zal jullie team nog sterker uit onze kamers ontsnappen. Wij bieden zelfs teambuilding onder leiding van een arbeidspsycholoog of teamcoach. Nieuwsgierig geworden? 

Personeelsfeest

Een beetje ontspanning op zijn tijd is cruciaal om een goede sfeer op de werkvloer te behouden. Een geslaagd personeelsfeest is hier uiterst geschikt voor! Ontmoet je collega’s eens in een informele setting en bouw onderling een betere band op. Onze escape rooms, puzzeltochten en arrangement zijn hier enorm geschikt voor! Plannen jullie het volgende personeelsfeest bij ons? 

Mobiele escape room

Ook beschikken wij over onze eigen Mobile Climate Escape room. Dit is een mobiele escape room met een maatschappelijke boodschap, namelijk aanpassing op klimaatverandering. Deze escape room is te huur en wordt regelmatig ingezet op congressen, jaarmarkten en andere events. Benieuwd geworden? 

Kom je er niet uit?

Bekijk ook eens

Boek hier een arrangement!

Dine & Escape
escape diner bij beautanica zwolle
Beautanica
Arrangement Vliegende paard
BBQ met live cooking
Buiten Arrangement
Diner Buffet
bedrijfsuitje groepen
Buik van Parijs
Belgische Keizer
BBQ op terras

Ervaringen

Reviews