The Lost Package is nu rolstoelvriendelijk

The Lost Package is nu rolstoelvriendelijk

Bij een rolstoelvriendelijk uitje denk je misschien niet direct aan een donkere, kronkelende escape room – maar niets is minder waar bij The Great Escape. Wij vinden het belangrijk dat iedere gast de ultieme beleving bij onze escape rooms kan ervaring, en daarom staat bij The Great Escape ook rolstoelvriendelijkheid hoog in het vaandel. De nieuwe locatie van de spannende escape room The Lost Package is daarom helemaal rolstoelvriendelijk!


Een heerlijk uitje voor iedereen
Het moet niet zo zijn dat jij of je gezinsleden door een rolstoel niet mee kunnen doen met onze escape rooms. Toen we de escape room The Lost Package verhuisden van de Westerlaan 51 naar de nieuwe locatie aan de Drijbersingel 19, hebben we er daarom op ingezet om deze beleving voor iedereen toegankelijk te maken. Of je nu een rolstoel hebt of niet – je kunt gewoon meedoen bij The Great Escape.

The Lost Package
Een waardevol pakket werd bij het oude postsorteercentrum van Zwolle afgegeven. Ze zeggen dat het verstuurd was, maar het kwam nooit aan. Jij en je teamrechercheurs stappen het plaats delict binnen, maar al snel merken jullie dat er iets niet klopt. Kunnen jullie het waardevolle pakket vinden? Of verdwaal je in de oude gangen van het postsorteercentrum en raak je net als het pakket… vermist? Deze beleving moet je een keer meegemaakt hebben!

Heb je wel zin in wat (ont)spanning? Graag ontvangen we jou en je gezin binnenkort bij The Great Escape voor een onvergetelijke belevenis! Klik hier om meteen de rolstoelvriendelijke escape room The Lost Package te reserveren.

 

Escaperooms

Bekijk ook eens