Online escapes

Online escapes

Op zoek naar een activiteit waarbij het comfort van thuis of jullie kantoor niet verlaten hoeft te worden? Tijdens de afgelopen lockdowns heeft The Great Escape verschillende online escaperooms ontwikkeld!

Filter | Moeilijkheidsgraad

Moeilijkheidsgraad

Kidnapped voor thuis

Wil je graag vanuit huis een escape room spelen met een klein gezelschap? Bestel dan Kidnapped voor thuis! Deze escape room is zelfstandig te spelen met een klein groepje op dezelfde locatie of als online escape room met vrienden op verschillende locaties.
Te spelen op afstand en bij elkaar
Goed verhaal en breinkrakers tijdens de game
Meeslepend
3-6 spelers
55,-

Hacked

Geef jou en je team op en vertel je collega’s dat jullie de cijfers van jullie bedrijf gaan bespreken. Voor de zekerheid heb je een accountant of consultant in de arm genomen om jullie hierin te begeleiden. Onze acteur (de accountant) zal live bij jullie in de online meeting zijn scherm delen, waarbij hij naar een interne omgeving van het bedrijf gaat. Dan gaat het volledig mis en worden jullie het slachtoffer van een bekende hacker.
Goed verhaal en breinkrakers tijdens de game
Competitie in teamverband met een winnaar
Verbondenheid en gezelligheid met collega’s
Spannend
10 - 250 spelers
19,50 p.p. (minimaal 312,- per groep)

Kidnapped

Vertel je collega’s dat je een aantal dingen wil bespreken. In de online meeting zullen ook twee van onze acteurs aanwezig zijn. De eerste zal zich voorstellen in lijn met waar jullie “meeting” over gaat, als vervolgens de tweede collega zich voorstelt, gaat het opeens helemaal fout…
Verbondenheid en gezelligheid met collega’s
Goed verhaal en breinkrakers tijdens de game
Competitie in teamverband met een winnaar
Meeslepend
10 - 250 spelers
120 minuten
19,50 p.p. (minimaal 312,- per groep)

Zo hebben wij de afgelopen twee jaar enorm veel bedrijven en teams toch een geslaagd bedrijfsuitje kunnen aanbieden. Inmiddels is het weer mogelijk om elkaar te ontmoeten op locatie, maar we hebben ook gezien hoe efficiënt het soms kan zijn om online bij elkaar te komen. Daarom zetten wij onze online escape rooms graag voort!

Geschikt voor groepen tot 300 personen
Onze online escape rooms hebben net zoals onze escape rooms op locatie in Zwolle een sterk verhaal, een intro inclusief acteurs en uitdagende puzzels. Het voordeel van een online escape room is dat er met (hele) grote groepen tegelijkertijd gespeeld kan worden. Zelfs tot wel 300 personen!

Bij een online escape room wordt de groep gesplitst in kleinere teams van 4-6 personen. Deze teams zullen vervolgens tegen elkaar strijden om zo snel mogelijk de finish te behalen. Onze begeleiders zijn gedurende het hele spel actief om de teams te voorzien van hints en de nodige motivatie.

Online ontsnappen
Een online escape room is natuurlijk anders dan een escape room op locatie, maar in essentie zijn alle ingrediënten van een escape room aanwezig. De spelers worden ondergedompeld in een spannend verhaal waarin het aan hen is om een oplossing te vinden. Dit doen ze door verschillende uitdagende puzzels op te lossen en zo steeds een stapje dichterbij de oplossing te komen.

Het verschil met een traditionele escape room is dat de spelers nu worden verwelkomd in een Teams sessie in plaats van onze horecagelegenheid. Onze spelbegeleiders zullen alle deelnemers welkom heten en een speluitleg geven. Daarna worden de spelers verdeeld in kleinere teams en krijgen zij een break-out room en WhatsApp groep aangewezen om daar in teamverband het spel te gaan spelen. Tijdens het spel zullen de begeleiders heen en weer switchen tussen de teams om te helpen wanneer dit nodig is. Wanneer een team ontsnapt zullen zij enthousiast worden onthaald, net zoals dat op locatie gebeurt. Achteraf kan er dan nog gezellig worden gekletst in de Teams sessie en maken we net zoals altijd een groepsfoto!

better

together

We werken graag samen met: