Groep van enthousiaste deelnemers proostend na een geslaagde ontsnapping uit onze escape room voor grote groepen.

Escape Room Grote Groepen Zwolle

Escape Room Grote Groepen Zwolle

The Great Escape: Jouw ideale keuze voor grote groepen in Zwolle

Ben je op zoek naar een spannende en onvergetelijke escape room ervaring voor een grote groep in Zwolle? Dan ben je bij The Great Escape aan het juiste adres! Met ons aanbod van diverse escape rooms en een sfeervolle horecaruimte met terras, creëren we de perfecte setting voor elk groepsevenement.

Gezellige groep bij The Great Escape in Zwolle

Escape rooms voor elk wat wils

Bij The Great Escape hebben we zes unieke escape rooms, elk met hun eigen intrigerende thema’s en uitdagingen. Of je nu een teambuildingactiviteit, een familie-uitje of een vriendenbijeenkomst organiseert, bij ons kun je met je hele groep tegelijkertijd genieten van verschillende kamers. Dit zorgt voor boeiende gesprekken en discussies na afloop.

Onze fantastische horecaruimte: voor een complete ervaring​

Naast de escape rooms bieden we ook een geweldige horecaruimte met terras waar je na een enerverende ontsnappingspoging kunt bijtanken en genieten van heerlijk eten en drinken in een comfortabele en gezellige sfeer. Of je nu wilt napraten over je briljante ontsnappingsstrategie of juist de hilarische mislukkingen wilt bespreken, onze horecaruimte is de perfecte plek om samen met je grote groep te ontspannen. Dompel jezelf onder in de opwinding van de escape room-ervaring en vervolg je avontuur met een smakelijke maaltijd en verfrissende drankjes.

Gasten genieten van een biertje op het zonnige terras na het spelen van de escape room in Zwolle
Enthousiaste groep lost puzzels op in onze unieke escape room geschikt voor grote groepen in Zwolle

Waarom The Great Escape jouw perfecte keuze is voor grote groepen

Het organiseren van groepsactiviteiten bij The Great Escape is eenvoudig en stressvrij. Ons team staat altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke escape room-ervaring beleeft. Of je nu een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een vriendenuitje plant, onze escape rooms voor grote groepen zijn de perfecte keuze. Met onze centrale locatie in  Zwolle en voldoende parkeergelegenheid is het plannen van je groepsuitje een fluitje van een cent. Laat ons je begeleiden naar een spannend avontuur vol uitdagende puzzels en teamwork. Ontdek waarom The Great Escape dé bestemming is voor een onvergetelijke ervaring met je grote groep.

Enthousiast? Boek nu je groepsevenement bij The Great Escape

Of je nu een teambuildingactiviteit, een familie-uitje of een vriendenbijeenkomst organiseert, bij The Great Escape in Zwolle wachten spannende en uitdagende escape rooms op je en je grote groep. Verzamel je team, daag elkaar uit en werk samen om de mysteries op te lossen en te ontsnappen. Boek nu en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur vol spanning en plezier in onze escape rooms voor grote groepen.

Escaperooms

Bekijk ook eens