escape diner bij beautanica zwolle
Beautanica

Beautanica

Rond je escape avontuur af met een shared dining en onbeperkt drinken bij Beautanica, voor een perfecte avond in Zwolle.
Na een spannende dag ontsnappen uit onze escape rooms, nodigen we je uit om te ontspannen bij Restaurant Beautanica, gelegen in het hart van Zwolle. Dit unieke restaurant, met zijn botanische sfeer en duurzame aanpak, vormt het perfecte decor om na te genieten van jullie avontuur. Een korte wandeling brengt je van adrenaline gevulde puzzels naar een avond vol culinaire verrassingen. Samen met Beautanica bieden we een exclusief dinerarrangement aan, waarbij jullie starten met een welkomstdrankje en borrelplank bij The Great Escape, bij Beautanica krijgen jullie een heerlijk 3-gangen shared dining. Dit concept van gedeelde gerechten bevordert gezelligheid en gesprek, ideaal om jullie ervaringen te delen. Met 2 uur onbeperkt drinken en geschikt voor groepen van 5 tot 140 personen, garandeert dit arrangement een moeiteloze overgang van avontuur naar ontspanning. Reserveer nu voor een onvergetelijk einde van jullie dag in Zwolle.
€ 88,- (incl. Buiten Escaperoom)
€ 98,- (incl. Binnen Escaperoom)
5-140 personen
Ontvangst met een drankje en borrelplank
Driegangen shared dining
2 uur onbeperkt bier, fris, wijn, koffie en thee
Parkeren in parkeergarage Diezerpoort (1ste uur vergoeden wij)

Supertof!

offerte aanvragen

Contactformulier arrangementen beautanica

Kom je er niet uit?

Bekijk ook eens

Dine & Escape

Kom langs, eet, en ontsnap—je avontuur wacht in ons escape café, waar smaak en spel hand in hand gaan!
escape diner bij beautanica zwolle

Beautanica

Rond je escape avontuur af met een shared dining en onbeperkt drinken bij Beautanica, voor een perfecte avond in Zwolle.

Arrangement Vliegende paard

Heerlijk studenten arrangement in dit gezellige café (ook voor niet studenten)

Ervaringen

Reviews