Arrangementen

Arrangementen

Een uitje bij The Great Escape is natuurlijk niet compleet zonder een lekker hapje of drankje. The Great Escape heeft op locatie een eigen horecagelegenheid om hierin te voorzien. The Great Escape serveert zowel in de ochtend als in de middag en avond heerlijke hapjes en drankjes. Of je nu met z’n vijven erop uit bent of met een groep van 30 personen. Bij The Great Escape kun je een complete ochtend, middag of avond boeken. Denk aan koffie met gebak, een heerlijke lunch of een buffet op locatie. 

Dine & Escape

Kom langs, eet, en ontsnap—je avontuur wacht in ons escape café, waar smaak en spel hand in hand gaan!
escape diner bij beautanica zwolle

Beautanica

Rond je escape avontuur af met een shared dining en onbeperkt drinken bij Beautanica, voor een perfecte avond in Zwolle.

Arrangement Vliegende paard

Heerlijk studenten arrangement in dit gezellige café (ook voor niet studenten)

BBQ met live cooking

Luxe bbq met live cooking, inclusief drankjes

Lunch

Na de spannende beleving even bijkomen? Maak dan de beleving compleet door bij ons te lunchen in het Escape Cafe.

Buiten Arrangement

Met een grotere groep een leuke activiteit plannen? Voor groepen hebben we een verzorgd arrangement samengesteld

Diner Buffet

Grote groepen bieden we een heerlijk diner in het Escape Cafe!
bedrijfsuitje groepen

Buik van Parijs

Waan je op deze avond in Parijs in dit gezellige restaurant met vriendelijke en enthousiaste bediening.

Belgische Keizer

In dit gezellige café en restaurant kan je ontspannen bijkomen van je spannende avontuur!

Je kunt de escaperoom ook combineren met een etentje in de stad. Ideaal voor vrijgezellenfeesten of groepsarrangementen. The Great Escape werkt samen met diverse restaurants. Of je nu met je vrienden of collega’s komt, wij bieden voor ieder gezelschap een passend arrangement, ook voor uitdagende kinderfeestjes.

Groep vanaf 5 personen: ben je met meer dan 5 personen? Dan kan je terecht bij één van de vier aangesloten restaurants in de binnenstad van Zwolle. Allemaal op loopafstand van onze locatie! We ontvangen je bij ons op locatie voor een borrel & bite, dan ga je naar je beleving en achteraf heb je genoeg tijd om het af te sluiten met een diner

Groep vanaf 20 personen: ben je met een groep groter dan 20 personen? Dan kan je bij ons op locatie terecht voor een uitgebreid buffet.

Interesse in buffetten voor groten groepen? Geef dit dan aan via het contactformulier, dan nemen wij contact met u op voor een beleving op maat. 

Bedrijven

Speciaal voor bedrijven, klein en groot, bieden wij verschillende arrangementen. Het bezoeken van een escaperoom met al jullie personeel is namelijk naast heel leuk ook ontzettend leerzaam en inspirerend.

Arrangement

Gaan jullie voor een volledig opgezet teamuitje  of personeelsfeest  om nooit te vergeten? Of hebben jullie eerst nog wat zaken te bespreken? Kies er dan eens voor om een vergadering te houden op een inspirerende plek doormiddel onze vergaderarrangementen. En wanneer jullie onderlinge samenwerking wel een boost kan gebruiken zijn jullie bij ons ook aan het juiste adres voor een leerzame teambuilding!

Hapje & Drankje

Een uitje bij The Great Escape is natuurlijk niet compleet zonder een lekker hapje of drankje. The Great Escape heeft op locatie een eigen horecagelegenheid om hierin te voorzien. Wij serveren zowel in de ochtend als in de middag en avond heerlijke hapjes en drankjes. Of je nu met z’n vijven erop uit bent of met honderd persoenen, bij The Great Escape kun je een complete ochtend, middag of avond boeken. Denk aan koffie met gebak, een heerlijke lunch of een buffet of barbecue op locatie.

Je kunt je beleving in een van onze escape rooms ook combineren met een etentje in de stad Zwolle. The Great Escape werkt samen met diverse restaurants op loopafstand van onze locatie. We ontvangen je voor jullie ontsnapping bijvoorbeeld graag bij ons op locatie voor een Borrel & Bite, gaan jullie daarna naar de beleving en achteraf hebben jullie vervolgens genoeg tijd om het af te sluiten met een diner. Ben je met een groep groter dan 20 personen? Dan kan je bij ons op locatie terecht voor een uitgebreid buffet of barbecue arrangement.

Interesse in een arrangement? Neem contact met ons op, dan zorgen wij voor een beleving op maat. 

informatie

aanvragen

We maken graag een passend programma voor jou. Samen kijken we naar de mogelijkheden en uitdagingen om een sluitend arrangement op te stellen. Op basis van de groepsgrootte en beschikbaarheid van de escaperooms stellen we een offerte op.

better

together

We werken graag samen met: