Gezellig vrijgezellenfeest op het terras: proostende mensen genieten van de feestelijke sfeer

5 redenen waarom een escape room het perfecte uitje is als het regent

5 redenen waarom een escape room het perfecte uitje is als het regent

Je zit altijd droog want het is binnen!

Het is een beetje een inkoppertje. Maar escape rooms zijn altijd binnen. Er zijn natuurlijk hier en daar wat concepten die de term Escape Room erg los gebruiken en het ook voor een buiten activiteit toepassen. Maar bij The Great Escape in Zwolle zit je in elk geval lekker droog!

Geen last van lange rijen

Doordat je van te voren reserveert ben je verzekerd van een plekje en je hoeft ook niet in de rij te staan. Bij het zwembad of een andere binnen activiteit kun je namelijk nog wel eens hebben. Dat er tevens 12 schoolklassen en een horde gezinnen heeft besloten om voor dezelfde binnen activiteit te kiezen.

Je hebt niet eens meer door dat het regent

Vaak wordt de term immersive toegepast bij Escape Rooms. Je wordt helemaal ondergedompeld in de wereld van de Escape Room. Voor een uur (of langer) vergeet je alles om je heen en ben je enkel nog bezig in het moment.

Als het ineens toch mooi weer wordt sta je na een uur alweer buiten

Alles leek erop dat het een miezerige dag zou worden. Blijkt het op de dag zelf opeens stralend mooi weer te zijn. Doordat de uitdaging maar een uur duurt kun je daarna weer lekker op het terras gaan zitten met je escape maatjes.

Ook als het niet regent is het een leuk uitje

Wacht vooral niet op een regenachtige dag om een escape room te boeken. Ongeacht het weer is het een leuk uitje. Zelfs op de meest warme dag is het bij The Great Escape nog heerlijk vertoeven doordat de escape rooms in kelder zitten en het daar heerlijk koel is.

Escaperooms

Bekijk ook eens