Gezellig vrijgezellenfeest op het terras: proostende mensen genieten van de feestelijke sfeer

Kersvers bruidspaar laat daggasten opsluiten…

Kersvers bruidspaar laat daggasten opsluiten…

Micheal en Marloes uit Meppel vierden hun bruiloft bij The Great Escape in Zwolle. Het kersverse paar liet hun gasten opsluiten in escape rooms.

Micheal wordt aan een onderzoek onderworpen door Marloes in The Experiment Micheal wordt aan een onderzoek onderworpen door Marloes in The Experiment

Het stel is echte fans van de escape rooms van The Great Escape en had alle drie de escape rooms zelf ook al gedaan. “In eerste instantie hadden we het bedacht als slecht weer optie, maar toen vonden het zo’n gaaf idee dat we besloten om het ook bij mooi weer te doen”  vertelt Marloes. Ook de nieuwe bar van de escape room sprak ons erg aan om het feest te geven.

Niemand wist ergens van, ze wisten wel waar we gingen verzamelen maar hadden niet verklapt dat we de bruiloft bij de escape room gingen vieren. Dit was toch een erg leuke verrassing voor de gasten.

De schoonfamilie in de gevangeniscel

Er vindt een stevig verhoor plaats, dit hadden de gasten niet verwacht

Er vindt een stevig verhoor plaats, dit hadden de gasten niet verwacht

“Micheal droomde er altijd al van om zijn schoonfamilie op te sluiten” grapt Marloes. Alle daggasten werden verdeeld in groepen en in rondes onderworpen aan de spannende setting van de “Prison Cell”. De dames werd verzocht om de hoge hakken uit te trekken en de colberts van de heren werden veilig opgeborgen. Na een stevig verhoor was het aan de gasten om te laten zien wat ze waard waren.

Psychologisch onderzoek

De gasten moeten eerst een onderzoeksformulier invullen De gasten moeten eerst een onderzoeksformulier invullen

In The Experiment, de escape room in de setting van een psychiatrische inrichting, werden de gasten onderworpen aan een psychologisch onderzoek wat helemaal uit de hand loopt. “Wij mochten achter de schermen meekijken naar de camerabeelden, wat was het gaaf om te zien hoe ze samenwerkten om te ontsnappen” aldus Micheal en Marloes.

Iedereen was laaiend enthousiast, zelfs dagen later vertelden mensen ons nog hoe intens ze hadden genoten van deze unieke bruiloft. Iedereen heeft wat om over na te praten en heeft elkaar ook op een hele andere manier leren kennen. “de gasten werden echt even uit hun comfort zone gehaald” voegt Marloes er aan toe.

Escaperooms

Bekijk ook eens